top of page

OMA ITSENI

D42_3393.jpg

  Kuvista ja videoista on tullut elämäni työtä. Tämä ei ole vain harrastus. Tämä on asia, joka kehittää minua, antaa minulle voimia, täyttää sisäisen maailman kauneudella ja tekee minut onnelliseksi. Tämä on yhdistelmä eri työalueita ja se saa uskomattomia tunteita.

  Kun sinulla on unelma ja joka päivä lähestyt sitä askel askeleelta, tunnet voimakasta energiaa ja voimien vuotoa ulos jatkaakseen luovaa työtä ja maailman tuntemista varten. Haluat jakaa sen ympäröivien ihmisten kanssa ja antaa heille jotakin, joka on niin usein puutteellista elämässämme - positiiviset tunteet, oma itsesi kuvien ja videoiden linssin kautta.

  Periaatteeni on ”tärkein on yksityskohdissa”! Olen perfektionisti minun tärkein tehtäväni session aikana on ymmärtää, se oikea vilpitön tunne ihmisessä, saada se ”sisäinen minä” näkymään. Kun pääsen tähän, niin siitä tulee mestariteos. Miten tämä saavutetaan? Se on yksinkertaista - aika! Aika on arvokkain asia, joka meillä on. Jos sinusta tuntuu, että jokainen kuvauksella vietetty minuutti oli onnellinen eikä ollut mitään turhauttavaa, mutta on olemassa kaunis tulos, ja voit jakaa sen muiden kanssa, niin ehkä tämä on kaikkein kaunein elämän hetki, jota haluat katsoa uudelleen ja sukeltaa näihin tunteisiin uudestaan ​​ja uudestaan.

bottom of page