top of page

Joulukortti 2019

Jos aiot tulla mukaan "Joulukortti 2019" -hankkeeseen, lue suositukseni, jotta valokuvaistunto on miellyttävä ja tulos yllättää sinut miellyttävästi.

Missä meidät kuvataan:

Valokuvauspaikka - Träskvikvägen 167 66280 Taklax. Ammumme ulkona, joten sinun on otettava kaikki tarvittavat vaatteet, jotka auttavat jäätymään. Voit tuoda suosikki huovan tai kauniin ja vanhan peiton piiloutumaan kelkkaan.

A

Mitä vaatteita pitää käyttää:

On tarpeen pukeutua lämpimästi, mutta kauniisti! Jokainen, joka aiotaan kuvata, on parempi käyttää samanvärisiä ja tyylisiä vaatteita erityisesti lapsille! On parempi käyttää harmaita, ruskeita, beige sävyjä. Klassisen tyyliset vaatteet näyttävät kuvassa erittäin hyviltä, ​​kuten takit, hatut, huivit, kauniit saappaat naisille, joilla on korkokengät jne. Erilaiset suuret, pörröiset, villahuivit. Turkit ja tietysti kansalliset vaatteet näyttävät upeilta jouluvalokuvissa. Älä käytä urheiluvaatteita, vapaa-ajanasusteita ja älä käytä erittäin kirkkaita värejä. On parempi käyttää kauniita, lämpimiä neuleita, joissa on huiveja ja hattuja, ja pukeutua sitten uudelleen lämpimiin vaatteisiin.

A

Missä juoda kahvia ja vaihtaa vaatteet:

Lähistöllä on lämmin talo, jossa juomme kahvia evästeiden tai Glögin kanssa ja vaihdamme tarvittaessa vaatteet ja suunnittelemme valokuvan. Siellä on wc, ja voit myös lämmetä saunassa, jos olet hyvin kylmä :)

A

Kuinka kauan valokuvaus kestää:

Ammunta kestää tunnin. Mutta jos sinulla on yli neljä ihmistä tai haluat ottaa enemmän kuin 10 valokuvaa tai jos haluat ottaa pienen videon, puhumme tästä etukäteen ja jatkamme aikaa. Ajan pidentämistä ei tarvitse maksaa lisäksi.

A

Kuvia eläinten kanssa:

On mahdollista ottaa valokuva hevosen ja lampaiden kanssa, mutta sinun tulee kirjoittaa asia etukäteen, koska valokuvaa eläimistä ei välttämättä ole saatavilla koko viikonloppuisin marraskuussa. Eläinkuva maksaa 15 euroa.

A

Hinta:

1 valokuva - 10 euroa, 1 valokuva eläinten kanssa - 15 euroa, paketti vähintään 3 kuvaa. Kutsun alennus on voimassa 31.12.2019 saakka ja sopii yksittäisiin valokuviin, kun valitset missä ja milloin haluat ottaa kuvia. Kaikki, jotka tilaavat kuvia yli 100 eurolla, saavat 50%: n alennuksen perhevideoista lahjaksi.

Julistan kaikki työmme sosiaalisissa verkostoissa, joten ilmoita minulle etukäteen, jos et pidä siitä jostain syystä!

Nähdään pian meidän

Joulutarina!

bottom of page